Support your local shop!

I disse corona-tider setter vi pris på all den støtten vi kan få. Den enkleste måten å støtte oss er å kjøpe et gavekort. Gavekortet gir oss inntekter nå, og du kan shoppe senere når det har blitt hyggelig å gå i små vintage-butikker igjen.
LES MER
Support your local shop!
Jeans Ad

BESØK OSS PÅ GRÜNERLØKKA!

Ny York har to butikker på Grünerløkka: Vintage Wear by Ny York på Olav Ryes Plass, og Vintage Jeans by Ny York på Rathkes plass. Du er unik, og vi har klærne du kan utrykke personligheten din med. Velkommen innom!
Loading...
VINTAGE WEAR
Vi har stengt fra 25. mars til 12. april pga corona-viruset.

FINN DIN STIL!

Vi elsker at folk er forskjellige, og uttrykker personligheten sin gjennom klær. Vi jobber hardt for å skape god stemning og gjøre det lett for deg å finne kule vintage klær som passer til din personlighet. Vi har god plass i prøverommene og hyggelig betjening som hjelper deg å finne frem til din stil!
Feature
Chill! Kos dere med bypåske! 🌞🐥 Åpent fra 14.00 - 17.00
Vask henda! Hold avstand! #supportyourlocalshop #visitløkka #vintagewear #vintagestyle #shades #vintageshades
Chill! Kos dere med bypåske! 🌞🐥 Åpent fra 14.00 - 17.00 Vask henda! Hold avstand! #supportyourlocalshop #visitløkka #vintagewear #vintagestyle #shades #vintageshades
Keep safe, keep distance ✋
Sjekk også ut nettbutikken!
#vintagewear #visitløkka #grünerløkka #vintageshopping #vintageshop #localshop #vintageclothing
Keep safe, keep distance ✋ Sjekk også ut nettbutikken! #vintagewear #visitløkka #grünerløkka #vintageshopping #vintageshop #localshop #vintageclothing
Nyt sola! 🌞 Hold avstand! 😷 Og vask henda ☝️
Nyt sola! 🌞 Hold avstand! 😷 Og vask henda ☝️
Åpent hos oss, men ikke dropp karantenen ☝️
Obs, jeansbutikken er stengt torsdag og fredag, men vi har fylt på.med masse fete jeans i Thorvals Meyersgate!
#vintagewear #vintagestyle #vintageclothing #vintageshades #shades #highwaist #visitløkka #grünerløkka #grunerløkka 
@vintagewearbyny 
@vintagejeansbyny
Åpent hos oss, men ikke dropp karantenen ☝️ Obs, jeansbutikken er stengt torsdag og fredag, men vi har fylt på.med masse fete jeans i Thorvals Meyersgate! #vintagewear #vintagestyle #vintageclothing #vintageshades #shades #highwaist #visitløkka #grünerløkka #grunerløkka @vintagewearbyny @vintagejeansbyny
Wear

Wear

Vintage Wear ligger rett ved trikkestoppet på Olav Ryesplass. Vi har vintage klær som passer til en urban klesstil, og en romslig lounge med to prøverom. Vi har også solbrillene som skiller deg ut i mengden.
LES MER
Jeans Ad
SHOP
TV
TV
149 kr

Denne brillen gir assosiasjoner til en rekke klassikere som cat eye og way farer. Likevel er den mer firkantent og særegen ide at plastrammen er så kraftig.

LES MER OM PRODUKTET
Squint
Squint
179 kr

Denne brillen er en bestselger. Den er smal og tar seg godt ut hvis man legger den litt ned på nesen. En dekorativ brille som tar seg godt ut i det urbane bybildet.

LES MER OM PRODUKTET
Elton
Elton
179 kr

Vi har gitt denne brillen navnet Elton, og vi tror dere skjønner hvorfor. Vi får assosiasjoner til slutten av 70-tallets overdådige pop-uttrykk.

LES MER OM PRODUKTET
;