Vintage jeans

DEL DENNE SAKEN

JEANS

Vintage Jeans ligger rett ved «Egget», fontenen på Rathkes plass. Vi har vintage jeans som passer til en urban klesstil og rådenim fra Naked & Famous. Alle jeansene er sortert på faktisk størrelse og fasong.

Ryddig og sortert på størrelse og fasong

Siden vi startet opp Ny York-konspetet i 2015, har vi hele veien hatt et mål om å tilby brukte klær presentert på en annen ryddig måte. Jeansene er nøye sortert, og vi måler selv og påfører størrelsen. Deretter sorterer vi på klassiske fasonger.

Våre størrelser

Vi bruker et målebånd når vi setter størrelsen på en bukse. Vi måler antall tommer rundt linningen på buksen, og dette blir livmålet på buksen. Dette er den mest nøytrale måten å sette størrelse på en bukse.

Vi måler alle jeansene, og påfører faktisk tommemål for at det skal bli lettere å finne en jeans som passer.
Les mer om størrelser i denne artikkelen.

Be om hjelp

Vi vet at det er vanskelig å finne den perfekte jeansen. Vi har flere års erfaring i å finne frem til den jeansen du er på utkikk etter, og vi kjenner sortimentet vårt godt.

Vi anbefaler at du tar imot hjelp fra betjeningen. Da finner vi frem til jeans i riktig størrelse og passform, og du slipper å prøve så mange jeans at du mister motivasjonen og håpet om å finne den perfekte buksa. 

Kvalitetssikring

Hos oss kan du være trygg på at jeansen du kjøper er i god stand. Vi går nøye igjennom alle buksene vi får inn, og vurderer tilstanden på dem. Vi setter prisen på buksen utifra hvor sjelden den er, hvor ettertraktet den er og i hvilken stand den er i.

Det er med jeans som med vin: er den av god kvalitet i utgangspunktet blir den bedre over tid: En ubrukt jeans har ennå ikke blitt til å bli den jeansen den er ment å bli. Å gå til en jeans er en jobb, og det krever tålmodighet og kunnskap om hvordan man behandler dem [lenke til vaskeartikkel for jeans]. En jeans som er brukt lenge og godt av sin eier, utvikler seg til å bli den jeansen den skal være. Det er i måten en jeans ser ut etter lang tids bruk, som forteller om dette er en jeans som har det lille ekstra.

Derfor er det ikke alltid de minst brukte jeansene som blir vurdert til å ha den høyeste verdien. Og det er dette som gjør det så spennende å jobbe med brukte jeans.