Ansatte på Vintage Wear

DEL DENNE SAKEN

Wear

Vintage Wear ligger rett ved trikkestoppet på Olav Ryesplass. Vi har vintage klær som passer til en urban klesstil, og en romslig lounge med to prøverom. Vi har også solbrillene som skiller deg ut i mengden.

Ryddig og kuratert

Siden vi startet opp Ny York-konspetet i 2015, har vi hele veien hatt et mål om å tilby brukte klær presentert på en annen måte enn det man får på loppemarked. Vi er opptatt av kvalitet og ryddighet og jobber hardt for å presentere vårt sortiment på en oversiktlig måte. Hos oss skal det være enkelt å finne en vintageskatt, uten å måtte leite for lenge.

Vi synes selvfølgelig også det er gøy å rote igjennom store mengder med klær og leite etter skatter på loppemarked. Men når man er på en shoppingrunde er det deilig å bare komme rett frem til godbitene.

Lounge med prøverom

Vi veit hvor slitsomt det er å prøve klær i små og trange prøverom som ikke ligger avskjermet fra resten av butikken

Derfor har vi et eget område i butikken dedikert til prøving av klær. I prøveromsområdet har vi et stort og godt belyst speil i tillegg til to båser for mer privat prøving. Vi har også en stor sitteplass som vennene dine kan henge på mens de venter på at du skal bli ferdig i prøverommet.

Kvalitetssikring

Hos oss kan du være trygg på at antrekket du kjøper er i god stand. Vi bruker mye tid på å gå igjennom plaggene før vi henger dem ut. Vi sjekker at plagget har knappene i behold, at glidelåsen virker og at plagget ikke har hull eller flekker.

Noen ganger, hvis plagget er så kult at vi ikke klarer å la det gå, henger vi det ut selv om det har små feil og mangler. For at du skal føle deg trygg som kunde, fører vi alltid opp evt. feil eller mangler på prislappen og justerer prisen deretter. Om du som kunde oppdager en feil eller en mangel ved et plagg som vi har oversett, setter vi stor pris på om du gir beskjed.

Unik stil og kjønnsflytende sortiment

Vi elsker at folk er forskjellige, og uttrykker personligheten sin gjennom klær. Vårt motto er «Finn din egen stil, og del den med verden!». Alle er unike, og vi synes det er kjedelig hvis alle ser like ut. Vi vil at folk skal være fri til å uttrykke identiteten sin på sin egen måte. Vi ønsker også at folk skal være kreative i måten de kler seg på.

Vi er ikke opptatt av å sette folk i båser, og hos oss sorterer vi ikke klærne på kjønn, alder eller andre måter. Kommer du til oss, kan du være trygg på å få god hjelp også hvis du kler deg på en måte som bryter med normer i samfunnet. 

Vårt motto er «Finn din egen stil, og del den med verden!» Vi synes alle folk er unike, og vi synes det er kjedelig hvis alle ser like ut. Vi vil at folk skal være fri til å uttrykke identiteten sin på sin egen måte. Vi ønsker også at folk skal være kreative i måten de kler seg på.

Studentenes Robin Hood

Prismessig ligger vi i mellomsjiktet for vintagebutikker. Det sier seg selv at vi ikke kan ha samme prisnivå som et loppemarked. Det koster å være streng på sortimentet og utvalget. Men vi vet at mange av våre kunder er studenter, og vi tilbyr 15 % studentrabatt til alle som ber om det og kan vise gyldig studentbevis. Vi synes det blir rettferdig at folk som har jobb betaler litt mer enn folk som studerer. I tillegg har vi ofte konkurranser og tilbud som kun annonseres gjennom Instagram. Vi synes gode tilbud skal komme dere som er faste kunder til gode.

Følg oss på Instagram!