DEL DENNE SAKEN

Kult stunt på Grünerløkka!

Da vi kom på jobb på tirsdag 24. november, var hele gata pepret av plakater som varslet om en kjedelig bydel i fremtiden dersom vi ikke støtter opp om de små nå.

Vi var nesten skuffet da vi kom til butikken på tirsdag morgen. For mandag morgen hang det en mystisk lapp på døra vår om at det kom til å skje et spennende stunt på Grünerløkka denne uka. Lappen var signer med «hilsen noen som elsker butikken deres».

Vi var selvfølgelig veldig spente og ble misunnelige på naboen vår, Futur, som hadde fått banner på sin fasade. Det skulle vi veldig gjerne også hatt! Selv om huseieren vår er grei og nok aldri ville ha valgt et identitetsløst kjede-konsept uten sjel og lokal forankring i sine lokaler.

Tirsdag var vi igang med å vaske vinduer og forberede oss til «Jul på Løkka» 23. november da TV2 Nyhetene kom forbi. Det ble mye vasking av vinduer før de var fornøyde med kameravinkelen. Så skinnende rene har aldri vinduene vært før.

Litt senere på dagen ble daglig leder, som også er styreleder i Visit Løkka, intervjuet av Melk & Honning om hva overetablering av kjedelige kjeder kan bety for fremtidens småbutikker.

Den beste måten å bidra til å ta vare på de små og unike butikkene er å bruke dem. Kan du ikke handle fysisk i butikk, sjekk om du kan handle på nett.

Vi har ikke så mange av våre varer på nett, og for oss en den beste hjelpen at du kjøper gavekort. Enten til en venn eller til deg selv for senere bruk.

Kjøp gavekort i dag!